15η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Θεσσαλονίκης

Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η 15 η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά – κατόπιν παρότρυνσης αρκετών αδελφών παλαιών Προσκόπων – θα δοθεί η ευκαιρία του διήμερου για όσους θέλουν στο φιλόξενο Προσκοπικό μας Κέντρο «Θ. Λίτσας» στον Χορτιάτη.
Αρχηγός της Δράσης ορίζεται ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων κ. Αθανάσιος Στασινόπουλος.
Τη φετινή χρονιά οι Πρόσκοποι της Θεσσαλονίκης γιορτάζουμε τα 110 χρόνια συνεχούς παρουσίας των Προσκόπων στην πόλη μας και καλούμε Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων και άλλων Περιφερειακών Εφορειών, να συμμετέχουν στην συνάντησή μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Για όσους έρθουν από το Σάββατο 5/10 το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 20€
(περιλαμβάνει διανυκτέρευση, αναμνηστικό, καφέ και γεύμα Κυριακής) και θα πρέπει να φέρουν μαζί τους 2 σεντόνια & μαξιλαροθήκη ή υπνόσακο και δείπνο Σαββάτου. Ώρα προσέλευσης Σαββάτου από 15.00.
Για όσους έρθουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το κόστος συμμετοχής ορίζεται για 7η χρονιά στα 15€ {περιλαμβάνει αναμνηστικό, καφέ και γεύμα). Ώρα προσέλευσης Κυριακής 09.00 – 10.00
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι 2 Οκτωβρίου με δύο τρόπους:
1. μέσω email στη διεύθυνση καταθέτοντας το ανάλογο χρηματικό ποσό στον
λογαριασμό Alpha Bank με ΙΒΑΝ GR6901408460846002002000292 γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και 15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π.Π.
2. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα γραφεία της Π.Ε.Θ. από ώρα 19.30 -21.30 οι αιτήσεις να συνοδεύονται μαζί με το χρηματικό ποσό.
Ας σημειωθεί, πως η συμμετοχή και άλλων φίλων, στην οργανωτική επιτροπή είναι
ευπρόσδεκτη.
Οι βασικότεροι στόχοι της Συνάντησης είναι η αναβίωση εμπειριών, φιλιών, περιπετειών, που έχουν ζήσει οι παλαιότεροι Αδελφοί μας, και η επανασύνδεσή τους στο Προσκοπικό Παιχνίδι, μέσα από την προσφορά στον ενεργό Προσκοπισμό της πόλης μας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη

 

Date

05 - 06 Oct 2024

Τοποθεσία

Προσκοπικό Κέντρο Χορτιάτη "Θεόδωρος Λίτσας"
Προσκοπικό Κέντρο Χορτιάτη "Θεόδωρος Λίτσας"
Προσκοπικό Κέντρο Χορτιάτη
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Εφορεία Παλαιών Προσκόπων

Κατηγορίες Άρθρων