Περιφερειακός Έφορος Θεσσαλονίκης

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Ροδοπούλου, λογοθεραπεύτρια, με την οποία έχει μια κόρη. Είναι πτυχιούχος Β.Α. Marketing με μεταπτυχιακές σπουδές στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ (ΜΒΑ) και πιστοποιημένος Data Protection Officer (DPO) από την TUV Hellas. Επαγγελματικά ασχολείται με το χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης εμπορικών κέντρων και γενικότερα εμπορικών ακινήτων.

Την Προσκοπική του Υπόσχεση την έδωσε το 1988, στο 9ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμαριάς. Από το 1994 είναι σχεδόν συνεχόμενα ενεργός Βαθμοφόρος. Άσκησε τα καθήκοντα του Υπαρχηγού & Αρχηγού Ομάδας και Αρχηγού Συστήματος. Πρόσφερε καθήκοντα στην Τοπική Εφορεία Καλαμαριάς, ενώ όταν για επαγγελματικούς λόγους χρειάστηκε να μετοικήσει στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη, ενεργοποιήθηκε ως Έφορος & Α.Σ. στα εκεί κλιμάκια. Ο ίδιος δηλώνει: «Σε όλη αυτή την προσκοπική μου πορεία αποκόμισα αμέτρητες εμπειρίες, αξέχαστες στιγμές και τους καλύτερους φίλους της ζωής μου».

Είναι πτυχιούχος Δ.Δ. Κλάδου Προσκόπων και λόγω Ειδικότητας Κυβερνήτης Ναυτοπροσκοπικής Λέμβου, με πιστοποίηση του νηογνώμονα Lloyd’s. Από τον ίδιο φορέα έχει καταρτιστεί και ως Internal QMS Auditor κατά ISO 9001:2015.