Ασφάλεια & Προστασία Μελών (Λήξη Αιτήσεων: 10/1/24) Φουντούλης Αντώνης

Ασφάλεια και Προστασία Μελών

Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 20/01/2024 έως 20/01/2024

Τόπος Εκπαιδευσης 1: Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης “Ν. Πρίντζιος” Καλαμαριά

Τόπος Εκπαίδευσης 2:

Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα

Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 10/01/2024

Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Φουντούλης Αντώνης

Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνη Ενότητας : Φουντούλης Αντώνης,

 

 

 

Τόπος : Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης “Ν. Πρίντζιος” Καλαμαριά

 

 

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2024 από τις 17.30 έως τις 20.30

 

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής

 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε.

 

 

 

Για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής ενότητας, προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών Ενοτήτων του Κύκλου Εισαγωγικής Εκπαίδευσης.

 

 

 

Δήλωση συμμετοχής

 

 

 

Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στηνενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτενα τις βρείτε εδώ.

 

 

 

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα “Εκπαίδευση Ενηλίκων Μελών”, της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

 

 

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

 

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 114 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

 

4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ

The event is finished.

Date

20 Jan 2024
Expired!

Time

17:30 - 20:30

Τοποθεσία

Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης "Νικόλαος Πρίντζιος"
Νικ. Πλαστήρα 2, Καλαμαριά
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Εφορεία Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Άρθρων