Προετοιμασία μελών Σ.Ε.Π. για δράσεις εξωτερικού – Προσκοπικό Διαβατήριο / Scout Passport (Λήξη Αιτήσεων 1/2/24) Χατζηδιαμαντής Χρήστος

 

Προετοιμασία μελών Σ.Ε.Π. για δράσεις εξωτερικού – Προσκοπικό Διαβατήριο / Scout Passport

Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 11/02/2024 έως 11/02/2024
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης “Ν. Πρίντζιος” Καλαμαριά
Ημ/νία Διεξαγωγής 2: 17/02/2024 έως 18/02/2024
Τόπος Εκπαίδευσης 2:

Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 01/02/2024
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Χατζηδιαμαντής Χρήστος
Κόστος Συμμετοχής: 25 €

Υπέθυνος Ενότητας : Χατζηδιαμαντής Χρήστος,

Τόπος : Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης  “Ν. Πρίντζιος” Καλαμαριά,

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής: Κυριακή 11 Φεβρουαρίο 2024 και ώρα 08.00 έως 21.00 τηλεκπαίδευση και

                                                     Σάββατο 17 Φεβρουαρίου & ώρα 09.00 έως και Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 & ώρα 18.00

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμήμέσω RF

Οικονομική Διαχείριση : Γενική Εφορεία

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε.

Για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής ενότητας, προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών Ενοτήτων του Κύκλου Εισαγωγικής Εκπαίδευσης.

Δήλωση συμμετοχής 

Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια»του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ.  Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι καταβάλλούν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε μεweb-banking (από το πεδίο”Πληρωμές” της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στην Τράπεζα.

Σε περίπτωσηπου κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό μέσω κατάθεσηςσε λογαριασμό που θα του υποδείξουμε.

Όλες οι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (για κάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα “Εκπαίδευση Ενηλίκων Μελών”,της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

The event is finished.

Date

17 - 18 Feb 2024
Expired!

Τοποθεσία

Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης "Νικόλαος Πρίντζιος"
Νικ. Πλαστήρα 2, Καλαμαριά
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Εφορεία Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Άρθρων