Προσκοπισμός στην πράξη – Κλάδος Λυκοπούλων (Λήξη Αιτήσεων 22/02/2023) Τάνια Αναστασιάδου

Προσκοπισμός στην πράξη_Κλάδος Λυκοπούλων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 04/03/2023 έως 05/03/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης Ν. Πρίντζιος
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 22/02/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Αναστασιάδου Τάνια
Κόστος Συμμετοχής: 30 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Αναστασιάδου Τάνια

Τόπος : Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης Ν. Πρίντζιος

Ημερομηνίες & ώρες διεξαγωγής : Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 από τις 09.00 έως και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 τις 18.00

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη και Μέλη Προσκοπικού Δικτύου που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν καταβάλλει το ποσό της οικονομικής συμμετοχής (όπου απαιτείται) και η αίτησή του έχει εγκριθεί από την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε.

 

Για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής ενότητας, προϋπόθεση αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση της Μεθοδολογία Κλάδου Λυκοπούλων.

 

Δήλωση συμμετοχής

Για τη δήλωση συμμετοχής από το Ενήλικο Στέλεχος ή το Μέλος Προσκοπικού Δικτύου και την έγκρισή της από το προϊστάμενο Ενήλικο Στέλεχος (ΑΣ, ΠΕ) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-sep, οι οδηγίες βρίσκονται στην ενότητα «Βοήθεια» του e-sep ή μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευόμενος δε διαθέτει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σύστημα e-sep, τις σχετικές οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροικαταβάλλούν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε μεweb-banking (από το πεδίο “Πληρωμές” της τράπεζας ALPHA BANK) είτε μεφυσική παρουσία στην Τράπεζα στον λογαριασμό ALPHA BANK GR6901408460846002002000292 (Π.Ε. Θεσσαλονίκης) στην αιτιολογία θα αναγράφεται ΠΚΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ-ΕΠΩΝΥΜΟ

Όλεςοι πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην Προσκοπική Εκπαίδευση (γιακάθε ρόλο χωριστά), βρίσκονται στην ενότητα “Εκπαίδευση Ενηλίκων Μελών”,της ιστοσελίδας του Σ.Ε.Π..

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμεπροσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων ταμέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύονταςτα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στασχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Οι Πρόσκοποι, μέσω τωνπρογραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε.,συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότεραστο www.scouts4sdgs.gr.

Date

04 - 05 Mar 2023
Expired!

Time

08:00 - 17:00

Περισσότερες Πληροφορίες

Ανακοίνωση

Τοποθεσία

Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης "Νικόλαος Πρίντζιος"
Νικ. Πλαστήρα 2, Καλαμαριά
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Εφορεία Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Άρθρων