Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου οι Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους! Η αίθουσα Νικόλαος Γερμανός της Δ.Ε.Θ. γέμισε από Ενήλικα Στελέχη, παλαιούς Προσκόπους αλλά και φίλους της Κίνησης, ώστε ο καθένας να δώσει τις δικές του ευχές για το νέο έτος.

Ένα εντυπωσιακό καλωσόρισμα περίμενε τους προσκεκλημένους, γεμάτο παλμό και ένταση, από την ομάδα κρουστών «Κρουστόφωνο»!

Έπειτα οι Πρόσκοποι της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές του 2022.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργου Μπάμπουρα και η κοπή της βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο
Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης
οι Βουλευτές: Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Δημήτριος Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, Χρήστος Γιαννούλης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Ιακώβου, εκπρόσωποι του Γ’ Σώματος Στρατού και της Πυροσβεστικής.

Απονεμήθηκαν Μετάλλια Ευδοκίμου Υπηρεσίας, Μακράς Ευδοκίμου Υπηρεσίας, Προσκοπικής Αξίας, Φίλων του Προσκοπισμού και Χρυσού Κότινου.

Η όμορφη εκδήλωση τελείωσε με μια δεξίωση και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος μεταξύ των καλεσμένων.

Και του χρόνου!