Γίνε εθελοντής για τέσσερις εβδομάδες

Αν σκέφτεστε ότι ο Προσκοπισμός δεν είναι για όλους, μπορεί να μην μάθετε ποτέ αν είναι για εσάς, μέχρι να δοκιμάσετε. Η πρόκληση των 4 εβδομάδων είναι η ευκαιρία σας. Ζήστε λίγη από τη διασκέδαση και την περιπέτεια του Προσκοπισμού, βοηθώντας για ένα μήνα σαν εθελοντές σε ένα Προσκοπικό Σύστημα. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά που μπορείτε να κάνετε.
Τι είναι η πρόκληση των 4 εβδομάδων
Η πρόκληση των 4 εβδομάδων είναι μια ευκαιρία να βιώσετε τη χαρά του Προσκοπισμού από πρώτο χέρι και να δοκιμάσετε το ρόλο του εθελοντή, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση. Οι 4 εβδομάδες είναι αρκετές για να δείξουν πόσο εύκολο είναι για εσάς να υποστηρίζετε τις δράσεις ενός Προσκοπικού Τμήματος και να μάθετε πόσα θα μπορούσατε να κερδίσετε συμμετέχοντας στους Προσκόπους. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν νέες δεξιότητες, νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και την αίσθηση να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των νέων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών εθελοντισμού, που ταιριάζουν με τις δεξιότητες που ήδη έχετε ή με εκείνες που θα θέλατε να αναπτύξετε
 
Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε
Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε εθελοντής για 4 εβδομάδες. Συμπληρώστε ένα «Αίτημα ενδιαφέροντος εθελοντή» και ένα κοντινό Προσκοπικό Σύστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να συζητήσετε για το πού, πότε και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε. Είστε ευπρόσδεκτοι στην παρέα μας και για ένα μήνα θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλη της ομάδας μας. Όποιο κι αν είναι το σύνολο των δεξιοτήτων σας και ο χρόνος που έχετε να διαθέσετε, ένα είναι το σίγουρο. Θα κερδίσετε περισσότερα από όσα θα αφιερώσετε.